• Gratis verzending vanaf 100 euro!! code: GRATISVERZENDING
  • Bij elke aankoop een klein geschenkje
Home » blog » Hoe het allemaal begon

Hoe het allemaal begon

Gepubliceerd op 3 augustus 2019 om 21:18

Tijdens de zwangerschap van onze jongste dochter wou ik resoluut voor herbruikbare luiers gaan. Ik was overtuigd en begon mijn zoektocht.
Snel botste ik tegen enkele muren aan: winkels te ver weg, online enorm veel keuze, infoavonden ook al niet dicht bij de deur. Dus besloot ik maar info hier en daar te vragen en op de sites alle info op te zoeken want ik moest en zou beginnen met herbruikbaar. Door mijn vastberadenheid kon ik uiteindelijk een mooi pakketje samenstellen en hoopte ik dat alles in orde zou zijn, dat ik goede luiers had uitgekozen (allemaal online, dus niets vastgehad van producten) Vol spanning wachtte ik op mijn doos maar ook wel met de schrik, wat als er iets in zit dat toch niet zo goed blijkt te zijn, tja, verloren geld dan.

Ik begon te denken en te denken en na de geboorte van mijn dochter maakte ik de eerste stappen richting het openen van een winkel.
Eentje waar je vrij was om te oefenen met luiers, eentje in het Waasland, eentje met een aantal merken en geen hele resem en dus eentje uit bakstenen en niet alleen online.

Gaandeweg kwam ik ook tot de conclusie dat er nog zoveel meer ecologische producten zijn die nodig zijn in het leven en die nog niet bekend genoeg zijn. Ik maakte contacten met de producenten en nu zijn we op het punt dat de winkel gestart is!

Wil je meer info over luiers of andere ecologische producten die ik verkoop, laat het mij weten via een privé bericht of bezoek onze bakstenen winkel op afspraak om alles samen te doorlopen, voelen en uit te testen.

Alvast bedankt en hopelijk tot gauw

Lieve groetjes Het luierkontje enco

Hierboven zie je ons eerste ontwerp voor ons logo en naam, ondertussen zijn die beiden al wat veranderd.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.